Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Bungalovy na klíč

Bungalovy na klíč

Bydlíte podle svých představ? Pokud se nad touto otázkou více zamyslíte, odpověď bude nejspíše záporná. Možná jste se těšili, že důchodové dny strávíte zahradničením na své vlastní zahrádce. Nebo jako mladá rodina s malými caparty naopak potřebujete prostor, kde se můžete vyřádit i odpočívat, aniž byste se vzájemně rušili. A co vaše tajné přání trávit romantické večery ve dvou na terase? Ať už jsou vaše sny jakékoliv, jedno mají společné.

Bungalov na klíč je skutečně splněný sen. Snad každý ocení, že může bydlet moderně a zároveň nezatěžovat životní prostředí a svoji peněženku. Bungalovy jsou totiž ekologické a nízkonákladové. Konečně můžete mít přírodu na dosah ruky. Rozlučte se s přeplněným sídlištěm, kde si se sousedy vzájemně brnkáte na nervy. Ve svém vlastním domě můžete brnkat na kytaru a mlátit do bubnů - a to pořádně nahlas!

Děsí vás představa, že takové bydlení je pro vás v nedohlednu? Tak to je nejvyšší čas obrátit se na nás. My vás přesvědčíme, že nový domov můžete mít rychle a levně, aniž byste slevili na kvalitě.

Co je vlastně bungalov?

Většina z vás pravděpodobně nyní vzpomíná na malebný prázdninový příbytek u moře. Bungalov je lehká stavba, kterou doplňuje veranda. Budoucností v bydlení je moderní bungalov na klíč. Přesvědčí vás 3 největší výhody, které nabízí:

1. Život bez bariér

Bungalov je v drtivé většině případů jednopodlažní dům. Stává se tak první volbou pro handicapované osoby, imobilní jedince a seniory. Také rodiny s malými dětmi a koneckonců i jedinci při plné síle však ocení bezbariérovost v běžném životě. Místo tréninku v posilovně taháte těžké nákupy do 5.patra? A už ani nespočítáte, kolikrát jste snesli a vynesli kočárek, jízdní kolo nebo domácího mazlíčka, který se odmítl podrobit cestě zpátky domů? Tak to se vám představa plynulého přechodu z domu na zahradu asi více než zamlouvá.

Bungalovy na klíč

2. Soukromí a důmyslně řešené společné prostory

Potřebujete klid na práci a odpočinek, ale zároveň chcete být v kontaktu s ostatními členy domácnosti? Tak vítejte v bungalovu, domově, který tyto dva požadavky dokonale spojí. Tvar bungalovu nejčastěji bývá do písmene L či U. Zahradní pergola tak může zůstat uchráněna před pátravými zraky kolemjdoucích. Také skryté parkovací místo, po kterém jste roky marně toužili, vytvoříte díky netradičnímu bungalovu snadno. Velká výhoda oproti řadovým domům, co myslíte?

3. Provozní náklady tak nízké, že tomu nebudete věřit

Tímto sloganem se mohou pyšnit všechny naše dřevostavby. Také bungalov na klíč patří mezi chytré bydlení současnosti, a to znamená více peněz ve vašich kapsách, peněženkách i kasičkách! Díky technologickému složení izolací můžete ušetřit až polovinu nákladů ve srovnání s rodinným domem stejné rozlohy.

Starosti s realizací na naši hlavu

Ptáte se, kdo zařídí všechno to otravné papírování a čekání ve frontách na úřadech, protože vám je z toho nevolno už teď? Rádi to vezmeme za vás! Provádíme kompletní vyhotovení projektové dokumentace i servis. O zařízení výhodné hypotéky, jednání se stavebními úřady či pojišťovnou, přidělení evidenčního čísla i nahlášení trvalého bydliště se tedy nemusíte starat.

Bungalovy na klíč

Cesta k vašemu vysněnému domovu

Lze to vlastně říci velmi stručně - realizace projektu je snadná. Abyste však měli konkrétnější představu, trochu vás do ní zasvětíme. Po výběru bungalovu podle vašich představ jej sestavíme v naší speciální hale. Poté ho převezeme a ustavíme. Druhou možností je sestavení domu přímo na vašem pozemku. Vy v ušetřeném čase zatím promyslíte seznam hostů na vaši kolaudační párty v novém království!

Bydlete přesně podle svých představ

Tak co, ještě vidíte ten svůj vysněný dům v nedohlednu? Nebo jej díky nám vidíte v konkrétních obrysech? Malá terasa, pergola, francouzská okna? Rádi nasloucháme vašim představám a plánům, které propojíme s našimi bohatými zkušenostmi. Právě teď je ten pravý čas. Tak už na nic nečekejte a žijte podle svých představ s Easyhomes -  inspirujte se v našem katalogu dřevostaveb

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock