Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Apartmán s výhledem na moře

Apartmán s výhledem na moře

Byt stojící v těsné blízkosti pláže, příjemný mořský vánek kamkoliv se pohnete, ale i krásný výhled z terasy, která vychází ze všech místností bytu. Přesně takto se dá popsat prázdninový apartmán nacházející se na malebném místě těsně za známou dunou nedaleko Wolińského národního parku v Polsku. Čím nám tento krásný apartmán učaroval?

Manželé si vybrali opětovnou spolupráci s Agatou

Manželé Edyta a Roman jsou hrdými majiteli svého domu, který pro ně navrhla architektka a designérka Agata Pleśniarowicze. Jelikož byli s její prací spokojeni, přizvali ji na pomoc i s jejich druhým obydlím, kterým je tento prázdninový apartmán s výhledem na moře. Agata si na spolupráci vybrala i svoji dceru Hannu Włodarczykovou, se kterou se na projekt vrhly společně.

V bytě má všechno své místo, nic nepřekáží

Budova bytu se před zásahem architektů nacházela v hrubém stavu. Vzhledem k pracovní vytíženosti majitelů bytu, měl apartmán sloužit hlavně jako místo na odreagování a relax. Apartmán měl být podobný jejich stávajícímu domu: Klasický design, neočekávané tvary, ale i přírodní materiály. Všechna okna v bytě jsou posuvná, poskytují tak dostatek denního světla, ale i čerstvého mořského vzduchu. Topení je podlahové, díky tomu v interiéru nic nepřekáží. Na podlahách najdeme kvalitní linoleum, které zde bylo použito hlavně díky jeho lehké údržbě, což funguje skvěle, protože usnadňuje uklizení písku naneseného větrem. Kromě toho má krásnou vůni, která zůstává v interiéru po celá léta. 

Vše se odehrává  otevřeném prostoru

Terasa obklopuje byt ze všech stran a lze se na ni dostat z každé místnosti, a to i z koupelny. V létě není nic lepšího, než vklouznout z vany přímo na lehátko a dýchat vzduch nasycený krystaly baltského jódu. V apartmánu najdeme světelné konzole i skleněné lampy, které však dokonalému výhledu na moře nijak nebrání.

Prázdninový život se koná v otevřeném prostoru: obývací pokoj je napojen na jídelnu a kuchyň. Stůl, u kterého se jí, se také používá k vaření, což zesiluje pouto mezi obyvateli domu. S čerstvými úhoři, lososem a sledi přímo od rybáře Edyta může tvořit své oblíbené pokrmy pro své milované. V kanceláři se můžete cítit jako na můstku kapitána: obdivovat dalekohledy, plachetnice, jachty a noční hvězdnou oblohu. Námořnického stylu se zde dosahuje i v obývacím pokoji, kde najdeme proužky na designových polštářcích.

Štítky: apartmán
Zdroj: Agata Pleśniarowicz a Hanna Włodarczyk

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock