Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

A BARVOU ROKU 2017 JE ……..

A BARVOU ROKU 2017 JE ……..

Greenery 15-0343! Zelená, svěží. V pořadí už osmnáctou, odborným týmem firmy PANTONE, vybranou barvou. Evropské veřejnosti představená v nádherném prostředí hotelu SOHO v Londýně.

Volba vznikla z pocitů a touhy, nám všem velice známé. Nadechnout se, zpomalit, oživit a povzbudit naše tělo a mysl, vrátit se ke kořenům, k přírodě, mít pocit radosti z nových začátků. Najít, v dnešní době tak potřebný, duševní klid.

Psychologický vliv zelené na člověka je velice příznivý. Zpomaluje produkci stresových hormonů a tímto nám pomáhá dosáhnout pocitu regenerace a emoční pohody. Greenery, osvěžující žluto zelená není jen posel zdraví ale také ukazatelem cesty k novým začátkům, růstu a rekonvalescenci. Nabízí nám to, co dnešní materiální svět nikoli, mít pocit propojení s něčím daleko větším, než sami jsme. Pomáhá nám dostat se do prostoru, kde se můžeme hluboce nadechnout a najít tak potřebný klid.

A BARVOU ROKU 2017 JE ……..

Tento svěží odstín nám pomáhá vyjádřit naši jedinečnost, touhu po životě dle vlastních představ a vyslovuje přání být v propojení s okolím. Také nám připomíná, že jsme součástí přírody a že můžeme přežít jen v souladu s ní. Symbolizuje návrat ke zdravým potravinám…..

Vybraná barva není ale čerstvým objevem. Doprovází nás už mnoho let. Od náladové a energické škály odstínů ve dvacátých letech, přes psychedelickou éru šedesátek, neformální sedmdesátky až do současnosti.

A zelená dnes?

Nechť fotky mluví za vše :).

 

A BARVOU ROKU 2017 JE ……..
A BARVOU ROKU 2017 JE ……..
A BARVOU ROKU 2017 JE ……..

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock