Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

18 m2, které slouží, baví a hlavně stačí

18 m2, které slouží, baví a hlavně stačí

Přesně tak by se dal popsat projekt mladého polského páru, který dokázal na skutečně malý prostor vměstnat vše podstatné tak, aby byt nepůsobil stísněně, měl dostatek úložného prostoru, a stal se tak ideální garsonkou jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár.

V bytě, který má svou rozlohou méně než 20m2 je potřeba šetřit každým místem. A vymyslet jeho rozložení tak, aby bylo praktické, zajistilo dostatek úložného prostoru a nepůsobilo přeplácaným a neuspořádaným dojmem,  je vždy trochu oříšek. Ovšem ne pro mladý a nadaný tvůrčí pár z polského architektonického studia Plasterlina. 

Umí zaujmout i inspirovat

Ti se dokázali s nelehkým úkolem vypořádat se vší grácií. Díky tomu vznikl kouzelný malý byt, který splňuje veškeré nároky, působí vzdušným dojmem a díky originálním barevným kombinacím umí zaujmout i inspirovat. 

A to hned od chodby. Byť není vstupní místnost příliš prostorná, díky kombinaci bílé barvy a skvěle umístěné zrcadlové stěny, nebudete mít ani na chvíli z prostoru stísněný pocit. 

Rozložení bytu

Z chodby pak můžete vejít buď bočními dveřmi do koupelny, nebo postoupit dále do hlavní místnosti, ve které se nachází kuchyňský kout a obývací pokoj spolu s rozkládací sedačkou. 

Optické dělení

Velmi zajímavé je optické oddělení kuchyňského koutu a to jak podlahou, tak barvou zdí. Stejně tak je docíleno optického zvětšení prostoru za televizí a vhodně umístěného zrcadla vedle vysoké bílé skříně. Díky těmto detailům, které v sobě skrývají geomterické tvary se stává garsonka skutečně originálním bydlením.

Koupelna s wc je pro optické zvětšení prostoru, stejně jako chodba, laděna do světlých barev s umístěním tmavého akcentu, který interiéru dodává hravý styl. 

Štítky: malý byt
Zdroj: www.plasterlina.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock