##Komentáře##:

Lucie Wagnerová
 | 22. 6. 2018

Božský!!! :-) Přesně dle mého gusta :-)

Velkometrážní byt v posledním patře rezidenčního projektu Vltava má jedinečný výhled na řeku Vltavu a protilehlé panorama starých Holešovic. Čisté linie, vzdušnost a světlost a v neposlední řadě dostatek úložných prostor byly hlavními tématy při řešení tohoto interiéru. Velkoryse koncipovaná moderní kuchyně má nejkrásnější výhled z celého bytu a je zároveň nejobývanější místností. Minimalistické tvary a precizní provedení kuchyňské linky se zde setkávají s vřelostí přírodního materiálu stolové desky vyrobené ze dvou kusů masivního dřeva, jehož hrany přiznávají tvar kmenu.  Obývací pokoj s terasami po obou stranách jsme navrhli s ohledem na praktické požadavky klientů tak, aby vynikly jeho čisté linie a zachovala se tak jednoduchost prostoru. Jemné barevné ladění kontrastuje s hrubostí betonové stěrky, která v kombinaci s velkoformátovou fotografií vytváří příjemné drama. Stylový a nadčasový interiér je navzdory reprezentativnímu vzhledu praktický a plní nároky pětičlenné rodiny. Většina vybavení je pro maximální využití prostoru vyrobena na míru.  Finální podobě návrhu pomohla skutečnost, že jsme s klienty nespolupracovali poprvé a jejich osobní preference a nároky jsme znaly z předchozí spolupráce.