Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Rustikální stylový apartmán

Rustikální stylový apartmán

Tbilisi je nádherné město obklopené horami a s výhledem na řeku Kura. Místní prostředí a jeho povaha architekty silně ovlivňovala při vytváření tohoto interiéru, kde použili prvky související s rustikálním stylem. Právě tento styl je v posledních letech velmi populární, jelikož v sobě kombinuje dvě námi oblíbené věci: jednoduchost venkovského šarmu a moderní estetické cítění.

Apartmán v rustikálním stylu

Všechny faktory, kterých se architekti při své práci drželi, předurčily využití starších a neopracovaných přírodních materiálů. V tomto projektu využili staré cihly, které byly nalezeny v Tbilisi. Poté, co cihly vyčistili, začlenili je do interiéru, kde vše zútulnily a změkčily. Dále je to masivní dřevo (například dub), aj..

Plocha je rozdělena na dvě zóny

Architekti získali volný prostor s dobrými rozměry, což se přímo vybízelo k vytvoření dvou zón. První zóna je společenská a druhá soukromá. Ve společenské části najdeme obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Naopak v soukromé části se nachází koupelna pro hosty, hlavní ložnice s koupelnou a terasa.

Kvalitní masivní nábytek nesmí chybět

Otevřená koncepce umožňuje dostatečné osvětlení prostorů přirozeným světlem, což je vždycky velké plus. Okna v apartmánu sahají od stropu až k podlaze, od jedné stěny ke druhé. Ve společenských prostorech je využito atraktivních materiálů – od dubových podlah až po rustikální nábytek, kovové a betonové povrhy, jež jsou skvěle začleněny mezi ostatní materiál. Soukromé prostory jsou zosobněním pohodlí, funkčnosti a pohody.

Apartmán byl kompletně celý zařízen nábytkem z masivního dřeva, jež bylo použito i na podlahy. Na vybavení tohoto interiéru bylo využito hned několik firem. Celý interiér by na nás měl působit jako směs tvrdých a chladných prvků v kombinaci s těmi, které vše zjemní.

Zdroj: yodezeen.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock