Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní byt v šedé barvě

Moderní byt v šedé barvě

Ačkoliv se pro mnoho z nás může zdát šedá barva trochu nudná, stále jde o barvu, která si v posledních letech získává stále více příznivců. Není se čemu divit, jde o barvu, která se dá kombinovat se spoustou dalších barev. Ať už jde o jemné tóny nebo kontrastní kombinace. Skvělým důkazem o vhodnosti této barvy je tento byt ve Vratislavi, ve kterém hraje prim právě šedá barva.

Vzorový byt se dvěma ložnicemi

Tento vzorový byt byl navržen jako bydlení pro mladou rodinu. Celý prostor nabízí dvě ložnice, z nichž menší lze využít jako domácí kancelář či dětský pokoj. Každý z pokojů disponuje komfortním úložným prostorem - místo pro šatní skříně, výklenky. Obývací prostor je navržen s jednoduchým a kompaktním uspořádáním kuchyně, což umožňuje pohodlnou přípravu jídel. Kuchyně je od obývacího pokoje oddělena dřevěným rámem a dekorativní lampou CLEONI.

Bydlení v duchu skandinávského designu

Posezení s přímým přístupem na terasu (lemované přírodním dřevem) zajišťuje maximální pohodlí. Na světlém pozadí stěn byl použit vysoce kvalitní, módní nábytek s jednoduchými skandinávskými tvary. Zajímavým prvkem je strukturovaná omítka, která je osvětlena LED páskem. V domě najdeme barevný akcent v podobě pohodlného křesla NordicLine, židle a stoly od BoConcept, a spoustu dalších krásných prvků. Pohledná tapeta nacházející se v kuchyni za sklem s typickým skandinávským vzorem dolaďuje vzhled celého bytu.

Moderní byt v šedé barvě

Koupelna s moderním vybavením

Interiér koupelny kombinuje strukturu dřevěných obkladů se surovým betonem. Stěny koupelny zdobí pozoruhodné obklady ve tvaru kosočtverců. Pod pultem najdeme prostor vhodný pro pračku a skříň. Jako alternativa skříní mohou sloužit proutěné koše. Nad toaletou je výklenek, který může sloužit pro odkládání ručníků a kosmetiky. Teplé světlo svítidel vytváří příjemnou domáckou atmosféru. Obrovské zrcadlo pokrývající celou délku koupelny celý prostor vizuálně zvětšuje, navíc díky vzorovaným obkladům tvoří zajímavý dvojitý efekt. Vana byla navržena tak, aby splňovala současně i požadavky pro sprchu - proto u ní najdeme skleněnou stěnu bránící cákání vody ven na podlahu při sprchování. Stěna je pohyblivá a v případě potřeby ji lze odsunout do části s toaletou.

Interiér je plný světla díky velkým oknům

Velká okna umožňují snadný přístup k přirozenému dennímu světlu, které lze doplnit příjemným osvětlením z lamp. Byt je zdoben v bílém, dřevěném a betonovém stylu se zvláštními přízvuky žluté barvy, která tvoří dokonalý kontrast. Velká plocha terasy byla uspořádána jako další relaxační zóna s proutěným nábytkem, dřevěnými prkny na podlaze a spoustou celoroční zeleně.

Zdroj: partnerdesign.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock