Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Kouzlo anglického venkova

Kouzlo anglického venkova

Dům ve stylu anglického venkova se nachází nedaleko jezerní oblasti Lake District. Pohádková oblast kromě nádherného výhledu nabízí i nefalšované kouzlo neformálního prostředí včetně impozantních domů.

Lake House

Nachází se zde i dům Lake House, jehož pozemky sahají až k jižnímu pobřeží. Díky tomu nabízí nájemníkům skutečný únik od uspěchaného světa. Rozlehlé zahrady nabízí spoustu prostoru pro relaxaci nebo procházky se psem. Interiér naopak poskytuje veškerý komfort a pohodlí. 

Dům je situován do dvou pater. V přízemí se nachází oddělená kuchyně s malým jídelním koutem, jejíž interiér je inspirován  francouzskou renesancí, se zajímavým kamenným obložením zdí a spoustou úložného prostoru, včetně praktického pracovního ostrůvku uprostřed místnosti. Na kuchyni navazuje prostorný obývací pokoj, jemuž dominuje látková sedačka v přírodních tlumených barvách, která obývací část odděluje od jídelny s velkým jídelním stolem. Vše laděno do světlých přírodních barev tak, aby byl interiér vzdušný a útulný. Pocit pohodlí zde umocňuje spousta látkových a kožešinových dekorací. Od koberečků, přes polštáře až po deky umístěné na pohovce. 

Kouzlo anglického venkova

Slunná terasa

Z jídelny i obývacího pokoje je hned několikatery dveře přímo na slunnou terasu, ideální na dlouhé snídaně nebo rodinné obědy. V prvním patře, do kterého vede masivní dřevěné schodiště, se nachází 5 ložnic. Všechny jsou vybaveny prostornými postelemi, šatní skříní a některé dokonce i krbem. V dalších pokojích se nachází koupelny. Prvkem, který celý interiér jednotí, je masivní dřevěná podlaha ve světlé barvě, ta prochází všemi místnostmi včetně koupelen. 

Vybavení pro maximální komfort

Součástí vybavení anglické vily jsou samozřejmě všechny potřebné spotřebiče, včetně americké lednice, umístěné v technické místnosti. K domu patří také malé parkoviště o kapacitě 6ti parkovacích míst. 

 

Že vás toto kouzelné místo také tak nadchlo jako nás? Pak máme pro vás dobrou zprávu, je možné si jej na nějaký čas pronajmout a naplánovat si tak dovolenou v absolutně klidné lokalitě s plně vybaveným domem. 

Štítky: vintage styl
Zdroj: www.uniquehomestays.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock